Molenweid - Bangert & Oosterpolder - Blokker

Landelijk wonen met de stad binnen handbereik

De afwisselende, kleurrijke gevels en de vele groen- en waterpartijen maken van Bangert en Oosterpolder een echte West-Friese wijk. Die sfeer wordt extra verstrekt doordat de wijk aan de oude dorpslinten van Blokker en Zwaag ligt. In Bangert en Oosterpolder woon je landelijk, met het stadscentrum van Hoorn binnen handbereik.

Voor elk wat wils

Woningen zijn er in allerlei soorten, maten en prijzen. Voor elk wat wils dus. Voor starters en jonge gezinnen die op zoek zijn naar hun eerste koophuis, voor tweeverdieners die iets groters zoeken en voor senioren die misschien juist compacter willen wonen.

 

Centrale ligging

Bangert en Oosterpolder ligt tegen Hoorn aan. Deze VOC-stad heeft een sterk regionale functie in West-Friesland, met onder meer voortgezet onderwijs, een ziekenhuis en een gezellig centrum met winkels, horeca, musea en havens. In Bangert en Oosterpolder woont je tevens op slechts tien minuten van NS-station Kersenboogerd. Via de vernieuwde N23 zit je snel op de A7 (klein halfuur van Amsterdam) of rijd je richting Alkmaar of Enkhuizen-Lelystad. Het station in de wijk Kersenboogerd is met zo’n 10 fietsminuten bereikbaar.

 

Molenweid

‘B&O’ is ook in trek bij gezinnen met kinderen. Dat zal bij plan Molenweid niet anders zijn. Alles is op loop- en fietsafstand bereikbaar: diverse scholen, kinderopvang en sportfaciliteiten, maar ook het nieuwe buurtwinkelcentrum  (met oa. Deen, Kruidvat, Readshop, Bakkerij Otten, vishandel Hoogland) nabij de multifunctionele accommodatie ‘De Kreek’.

Meer informatie over de wijk: http://www.bangertenoosterpolder.net