Landelijk wonen met de stad binnen handbereik

Bangert & Oosterpolder

De nieuwbouwwijk Bangert en Oosterpolder ligt ten noordoosten van de stedelijke bebouwing van Hoorn en wordt gerealiseerd tussen Blokker en Zwaag. Het verkavelingspatroon van de nieuwbouw is gebaseerd op de oorspronkelijke landbouwverkaveling. Hiermee wordt ingespeeld op het historische landschap. Van noord naar zuid loopt een twee kilometer lange hoofdontsluitingsroute met grote waterpartijen, de Strip genaamd.

www.bangertenoosterpolder.net

 

Plan Molenweid in Bangert & Oosterpolder: Rust, comfort en charme!

Op een prachtige plek in Bangert & Oosterpolder wordt plan Molenweid gerealiseerd.
Een uniek en kleinschalig deelplan waar zowel het groen als het water een belangrijk stempel op drukt. Aan de buitenzijde nabij de Noorderdracht gelegen waardoor het landelijke karakter bewaard zal blijven. De tweekappers en de vrijstaande woning hebben hun blik gericht op de karakteristieke molen de Krijgsman wat zorgt voor die landelijke en vriendelijke omgeving. Als dat straks geen fijn wonen wordt!

Daarnaast kunnen we nog een aantal pluspunten noemen, want het nieuwe winkelcentrum van de Bangert & Oosterpolder is op loopafstand en beschikt naast de zorgfaciliteiten ook o.a. over een prachtige (Deen)supermarkt, bakker, visboer, boekwinkel, kapper, drogisterij en opticien.

Scholen zijn er in ruime mate, net als kinderopvang en sportfaciliteiten. De multifunctionele accommodatie De Kreek is eveneens op wandelafstand en biedt onderdak aan een sporthal, bibliotheek, zorg en welzijn, jongerenwerk en een grand café. Het NS station van Hoorn Kersenboogerd bevindt zich op nog geen 10 fietsminuten afstand.

De woningen zijn prachtig, de mogelijkheden talrijk. De 8 tweekappers en de vrijstaande woning met zicht op groen,  de 10 rijwoningen geschakeld en met veel variatie aan de buitenkant; samen één sfeervol geheel. Welkom in plan Molenweid, een fraai plan in fase 5b van de wijk Bangert en Oosterpolder. In het ruim opgezette plan Molenweid zal het heerlijk wonen zijn. De waterpartijen en de groenzone, die een weidse blik richting molen De Krijgsman biedt, verrijken dit fraaie woongebied. Alle woningen worden opgetrokken uit luxe bakstenen in diverse kleurstellingen waardoor elke woning zijn eigen identiteit heeft.

Klik hier voor luchtbeelden van de locatie.
Meer informatie over de wijk: www.bangertenoosterpolder.nl.