Volgende fase in aantocht

In fase 5A ontwikkelt ZeemanVastgoed maar liefst zo’n 34 woningen. Hier komen o.a. tweekappers, rij- en vrijstaande woningen en levensloop bestendige woningen. De architect is volop bezig met het ontwerp van de woningen. Heb je interesse? Schrijf je via deze site in voor de nieuwsbrief als je dat nog niet hebt gedaan.

Vakantiesluiting

De vakantie staat weer voor de deur! Door de Coronaperikelen zal de vakantie niet voor iedereen zoals gepland zijn. Toch wensen we iedereen een fijne, zonnige en een gezonde zomerperiode toe. Ons kantoor is gesloten van 18 juli tot 9 augustus a.s. Voor dringende zaken kun je ons per mail bereiken via makelaardij@zeeman.nl.

Lees verder!

Bouw Molenweid in Blokker gestart!

De bouw van ons nieuwbouwplan Molenweid in de wijk Bangert & Oosterpolder in Blokker is gestart! Onder prachtige weersomstandigheden wordt het heiwerk de komende dagen verricht in opdracht van Aannemingsbedrijf Wit Wognum. Met een drone is deze mijlpaal vastgelegd. Klik hier om de beelden te bekijken. Alle woningen zijn inmiddels verkocht. Helaas konden de kopers…

Lees verder!