KRIJGSMAN

Rijwoningen

Tijdloze architectuur, royale kavel, berging en natuurlijk gasloos! Deze rijwoningen, in meerdere uitvoeringen, zijn ideaal voor starters of doorstromers. In deze veelzijdige woningen is veel ruimte voor eigen wensen. Vanzelfsprekend gasloos en voorzien van PV panelen!

 

Naast de 2 ruime hoekwoningen, de 6 “standaard” tussenwoningen, zijn er nog 2 geschakelde tussenwoningen met een extra brede woonkamer!. De warme kleur steen en stijlvolle kozijnverdeling resulteren in een tijdloze architectuur.

 

Bij alle woningen bevindt zich de keuken aan de voorzijde en ze hebben een heerlijke tuingerichte woonkamer.  Zowel de hoekwoningen als de geschakelde woningen beschikken over openslaande tuindeuren die zorgen voor veel licht en optimaal plezier van je achtertuin. Bouwnummers 11 t/m 13 en 16 t/m 18 zijn voorzien van een enkele deur en een heerlijke grote raampartij. Op de gehele begane grond, maar ook in de badkamer tref je comfortabele vloerverwarming.

 

Op de eerste verdieping vind je twee of drie slaapkamers.  De badkamer, die standaard wordt voorzien van vloerverwarming, wordt uitgevoerd met een fraaie wand- en vloertegel, een wastafel en douchehoek. De hoekwoningen en geschakelde woningen hebben daarnaast een zwevend toilet.  Op zolder tref je de technische ruimte aan en kan daarnaast geheel naar eigen wens worden ingericht. De 2 hoekwoningen en bouwnummers 16 en 17 beschikken door het “gevelpuntje” over een extra ruime zolderverdieping.

 

Meerwerk

Tot de extra opties behoren o.a. een uitbouw aan de achterzijde en een dakkapel. De makelaar vertelt je hier graag alles over.

DOWNLOAD BROCHURE
DOWNLOAD PRIJSLIJST
DOWNLOAD MEERWERKLIJST

BOOTSMAN

Twee-onder-één-kap woningen

Hoogwaardige materialen eigentijdse stijlelementen. Parkeren op eigen erf en een achtertuin op het zonnige zuidwesten of zuidoosten. Zó mooi kan wonen zijn!

 

Eigenzinnig, uniek of karaktervol? Hoe je deze geschakelde tweekappers ook betitelt, bijzonder zijn ze zeker. Neem het exterieur. De gevel is uitgevoerd in diverse warme kleuren steen en details, zoals de zogenaamde speklagen. De luifels boven de voordeur maken de luxe uitstraling compleet. Natuurlijk is de woning gasloos en ontbreken de zonnepanelen niet op deze fraaie tweekappers.

 

Via de zijentree betreed je de woning. In de ruime hal tref je de trapopgang, het luxe uitgevoerde toilet en de deur naar de garage. De keuken bevindt zich aan de voorzijde, met een bescheiden speelse erker, waardoor de woonkamer zich aan de achterzijde uitstrekt over de volledige breedte. Veel licht en een ultieme tuinbeleving dus, inclusief openslaande tuindeuren. De gehele begane grond is voorzien van fijne comfortabele vloerverwarming.

 

Bij bouwnummers 1 t/m 6 heb je vanuit de keuken zicht op het parkje. Deze biedt een fraaie doorkijk richting molen de Krijgsman aan de Noorderdracht. De living is over de gehele woningbreedte uit te bouwen, zelfs een gedeelte van de berging/garage kun je voor het ultieme woongenot bij de living betrekken als meerwerkoptie.

 

Ook boven is deze woning verrassend ruim. De eerste etage telt drie slaapkamers en een prachtig ruime badkamer met vloerverwarming, ligbad, wastafel en aparte douchehoek. De zolder biedt ruimte aan de aparte technische ruimte, terwijl je daarnaast de grote zolder op vele manieren kunt benutten; een 4e slaapkamer of hobbyruimte. Natuurlijk ook nóg groter te maken met bijvoorbeeld een dakkapel,  in meerdere formaten mogelijk.

 

Meerwerk

Tot de extra opties behoren o.a. een uitbouw aan de achterzijde en een dakkapel. De makelaar vertelt je hier graag alles over.

DOWNLOAD BROCHURE
DOWNLOAD PRIJSLIJST
DOWNLOAD MEERWERKLIJST

LASTDRAGER

Vrijstaande woning

Vrij wonen op een ruime kavel, met een achtertuin op het zuiden én aan de voorzijde vrij uitzicht op groen en waterpartij met doorkijk richting molen De Krijgsman. Deze schitterende woning heeft werkelijk alles voor maximaal woonplezier. Tel daar nog bij op dat de woning gasloos is, voorzien is van PV panelen en alle mogelijkheden biedt voor jouw individuele wensen. Dan is die keus toch snel gemaakt?

 

Geheel in de stijl van plan Molenweid valt de Lastdrager op door zijn boeiende uiterlijk. Warm, eigentijds en  karaktervol. En hoe langer je ernaar kijkt, hoe meer verrassende details en accenten je ontdekt. Via de voordeur wacht je een royaal ontvangst. De hal is ruim en je kunt binnendoor naar de garage. Aan de voorzijde van de woning kun je de keuken helemaal naar wens indelen; aan de achterzijde halen grote raampartijen de zonnige achtertuin in huis. Als extraatje tref je in de living een fraaie erker waardoor deze exclusieve woning nét even meer biedt!

 

Altijd al een master bedroom willen hebben? Deze beslaat de gehele woningbreedte en biedt mogelijkheden voor een inloopkast! Op de eerste verdieping vind je verder nog twee slaapkamers en de ruime badkamer. Die wordt compleet opgeleverd met ligbad, zwevend toilet, wastafel en aparte douchehoek, en is, evenals de gehele begane grond, uitgevoerd met vloerverwarming.

Op zolder bevindt zich de technische ruimte met warmtepomp en boiler, aansluitingen voor wasmachine en droger én ruimte voor zelfs twee slaap- of hobbykamers. Dankzij ramen in de voor- en achtergevel heb je volop daglicht.

 

Meerwerk
De Lastdrager biedt meer dan de ‘standaard’ opties. De garage kun je verbreden of verlengen. Achter kun je de woonkamer vergroten met een grote of kleinere aanbouw. En op de eerste verdieping is een extra, apart toilet mogelijk.

Kortom, de keuze is reuze. De makelaar vertel je er graag alles over, óók over de mogelijkheden omtrent duurzame energie. Heb je eigen ideeën? Wij staan ervoor open!

DOWNLOAD BROCHURE
DOWNLOAD PRIJSLIJST
DOWNLOAD MEERWERKLIJST