Bootsman - Twee-onder-één-kap woningen

Hoogwaardige materialen eigentijdse stijlelementen. Parkeren op eigen erf en een achtertuin op het zonnige zuidwesten of zuidoosten. Zó mooi kan wonen zijn!

 

Eigenzinnig, uniek of karaktervol? Hoe je deze geschakelde tweekappers ook betitelt, bijzonder zijn ze zeker. Neem het exterieur. De gevel is uitgevoerd in diverse warme kleuren steen en details, zoals de zogenaamde speklagen. De luifels boven de voordeur maken de luxe uitstraling compleet. Natuurlijk is de woning gasloos en ontbreken de zonnepanelen niet op deze fraaie tweekappers.

 

Via de zijentree betreed je de woning. In de ruime hal tref je de trapopgang, het luxe uitgevoerde toilet en de deur naar de garage. De keuken bevindt zich aan de voorzijde, met een bescheiden speelse erker, waardoor de woonkamer zich aan de achterzijde uitstrekt over de volledige breedte. Veel licht en een ultieme tuinbeleving dus, inclusief openslaande tuindeuren. De gehele begane grond is voorzien van fijne comfortabele vloerverwarming.

 

Bij bouwnummers 1 t/m 6 heb je vanuit de keuken zicht op het parkje. Deze biedt een fraaie doorkijk richting molen de Krijgsman aan de Noorderdracht. De living is over de gehele woningbreedte uit te bouwen, zelfs een gedeelte van de berging/garage kun je voor het ultieme woongenot bij de living betrekken als meerwerkoptie.

 

Ook boven is deze woning verrassend ruim. De eerste etage telt drie slaapkamers en een prachtig ruime badkamer met vloerverwarming, ligbad, wastafel en aparte douchehoek. De zolder biedt ruimte aan de aparte technische ruimte, terwijl je daarnaast de grote zolder op vele manieren kunt benutten; een 4e slaapkamer of hobbyruimte. Natuurlijk ook nóg groter te maken met bijvoorbeeld een dakkapel,  in meerdere formaten mogelijk.

 

Meerwerk

Tot de extra opties behoren o.a. een uitbouw aan de achterzijde en een dakkapel. De makelaar vertelt je hier graag alles over.

 

Meer informatie en actuele prijzen: www.woneninmolenweid.nl

DOWNLOAD BROCHURE
DOWNLOAD PRIJSLIJST
DOWNLOAD MEERWERKLIJST