Krijgsman - Rijwoningen

Tijdloze architectuur, royale kavel, berging en natuurlijk gasloos! Deze rijwoningen, in meerdere uitvoeringen, zijn ideaal voor starters of doorstromers. In deze veelzijdige woningen is veel ruimte voor eigen wensen. Vanzelfsprekend gasloos en voorzien van PV panelen!

Naast de 2 ruime hoekwoningen, de 6 “standaard” tussenwoningen, zijn er nog 2 geschakelde tussenwoningen met een extra brede woonkamer!. De warme kleur steen en stijlvolle kozijnverdeling resulteren in een tijdloze architectuur.

 

Bij alle woningen bevindt zich de keuken aan de voorzijde en ze hebben een heerlijke tuingerichte woonkamer.  Zowel de hoekwoningen als de geschakelde woningen beschikken over openslaande tuindeuren die zorgen voor veel licht en optimaal plezier van je achtertuin. Bouwnummers 11 t/m 13 en 16 t/m 18 zijn voorzien van een enkele deur en een heerlijke grote raampartij. Op de gehele begane grond, maar ook in de badkamer tref je comfortabele vloerverwarming.

 

Op de eerste verdieping vind je twee of drie slaapkamers.  De badkamer, die standaard wordt voorzien van vloerverwarming, wordt uitgevoerd met een fraaie wand- en vloertegel, een wastafel en douchehoek. De hoekwoningen en geschakelde woningen hebben daarnaast een zwevend toilet.  Op zolder tref je de technische ruimte aan en kan daarnaast geheel naar eigen wens worden ingericht. De 2 hoekwoningen en bouwnummers 16 en 17 beschikken door het “gevelpuntje” over een extra ruime zolderverdieping.

 

Meerwerk

Tot de extra opties behoren o.a. een uitbouw aan de achterzijde en een dakkapel. De makelaar vertelt je hier graag alles over.

 

Meer informatie en actuele prijzen: www.woneninmolenweid.nl

DOWNLOAD BROCHURE
DOWNLOAD PRIJSLIJST
DOWNLOAD MEERWERKLIJST