Lastdrager - Vrijstaande woning

Vrij wonen op een ruime kavel, met een achtertuin op het zuiden én aan de voorzijde vrij uitzicht op groen en waterpartij met doorkijk richting molen De Krijgsman. Deze schitterende woning heeft werkelijk alles voor maximaal woonplezier. Tel daar nog bij op dat de woning gasloos is, voorzien is van PV panelen en alle mogelijkheden biedt voor jouw individuele wensen. Dan is die keus toch snel gemaakt?

 

Geheel in de stijl van plan Molenweid valt de Lastdrager op door zijn boeiende uiterlijk. Warm, eigentijds en  karaktervol. En hoe langer je ernaar kijkt, hoe meer verrassende details en accenten je ontdekt. Via de voordeur wacht je een royaal ontvangst. De hal is ruim en je kunt binnendoor naar de garage. Aan de voorzijde van de woning kun je de keuken helemaal naar wens indelen; aan de achterzijde halen grote raampartijen de zonnige achtertuin in huis. Als extraatje tref je in de living een fraaie erker waardoor deze exclusieve woning nét even meer biedt!

Altijd al een master bedroom willen hebben? Deze beslaat de gehele woningbreedte en biedt mogelijkheden voor een inloopkast! Op de eerste verdieping vind je verder nog twee slaapkamers en de ruime badkamer. Die wordt compleet opgeleverd met ligbad, zwevend toilet, wastafel en aparte douchehoek, en is, evenals de gehele begane grond, uitgevoerd met vloerverwarming.

Op zolder bevindt zich de technische ruimte met warmtepomp en boiler, aansluitingen voor wasmachine en droger én ruimte voor zelfs twee slaap- of hobbykamers. Dankzij ramen in de voor- en achtergevel heb je volop daglicht.

 

Meerwerk

De woning wordt standaard uitgevoerd met de volgende meer- en minderwerk opties:
– een uitbreiding van de begane grond met 2,4 meter
– het toepassen van een vloerluik in de garage
– het aanpassen van de boiler capaciteit van 200 naar 300 litervat.

De kosten van bovenstaand meerwerk is niet opgenomen in vermelde koop-/aanneemsom. Deze aanpassing geeft een meerprijs van € 29.195,- incl. BTW. Dit bedrag dien je dus boven de genoemde koop-/aanneemsom op te tellen.

 

Meer informatie en actuele prijzen: www.woneninmolenweid.nl

DOWNLOAD BROCHURE
DOWNLOAD PRIJSLIJST
DOWNLOAD MEERWERKLIJST